Kennelblogg

Kennelblogg

Grattis!

start av bloggPosted by Maria Fri, April 02, 2010 23:18:10
Idag har Lussan och Tassa och lilla q varit på utstälning i Bollerup. Det gick strålande Q- vann sin klass Grattis Cecilia!smiley Lussan vann också hon sin klass med Tassa hack i häl Grattis till er båda!smiley Ser ut att bli hård konkurrens i Larv! Måste hårdträna huliganerna här hemma innansmiley Har haft kennel konsulenterna här också, jättetrevligt att träffa dom, fick godkänt och jättefint omdöme.

Till er alla som läser bloggen vill jag önska en riktigt glad påsk!

// Maria


Utställningsträning

start av bloggPosted by Maria Sun, March 21, 2010 21:52:37

På torsdagar har vi utställningsträning i Håkantorp, förra torsdagen så joinade sigge med syrrorna så det var full fart! Tack Jeanette för att du tog dig tid att komma, det var jätteroligt att se Sigge det tyckte syrrorna också.

första bilden:Sigge,Tjorven,Skrållan

andra bilden: Sigge

Kennelträff och lite uppdateringar!

start av bloggPosted by Maria Sun, March 21, 2010 21:40:16

Då var det dags att ta tag i bloggandet efter ett uppehåll.

Lördagen den 8:e maj är det dags för den årliga utställningen i Larv (ligger ca 4km hemifrån oss) I samband med den så anordnar vi en kennelträff för alla intresserade med anknytning till kenneln.

Anmälan till utställning sker via www.skaraborgskennelklubb.se

Hoppas att vi blir många som möts upp och att vi får ett strålande väder. Vi har tänkt att efter alla är mätta på utställning så drar vi oss hem till oss där vi tänder grillarna och hundarna får umgås och givetvis en massa hundprat!

Vi har lite platser för övernattning, är det någon som har med husvagn så får ni gärna ställa upp den hemma hos oss, det finns några sängplatser också, den som vill får gärna komma på fredagskvällen.

Hoppas att just ni kommer!

Fam Byhage

God jul och gott nytt år!

start av bloggPosted by Maria Fri, December 25, 2009 18:49:18
Med ny dator och en annan uppkoppling önskar vi er alla en riktigt härlig jul och ett gott nytt år!
Stora kramar Fam Byhage & kennel Miembros

datafel

start av bloggPosted by Maria Wed, November 25, 2009 11:38:28

Hej alla!

Har problem med uppkopplingen och datorn , men kommer att uppdatera så snabbt som möjligt! 7 veckorskort hittar ni på www.bernljungens.se

Kram från oss!

6- veckors kort

start av bloggPosted by Maria Sun, November 15, 2009 14:26:13

Hej alla!

Nu har valparna hunnit att bli 6-veckor, nu går alla valparna tillsammans och dom leker och sover om vartannat hela tiden . Gaia tycker att det är helt underbart att få komma in till alla valpar och pyssla om dom, Happy kommer bara in en snabbis och sedan hoppar hon snabbt ut så Gaia får ge alla mat. Nu är det inte långt kvar till leverans och första advent. Här lyser snön med sin frånvaro och det är rena lervällingen ( till valparnas stora förtjusning), golvena har blivit plastade och det är tur att valparna torkar snabbt för dom ääälskar leran.

Kram från oss

5-veckors kort

start av bloggPosted by Maria Fri, November 06, 2009 13:48:21

Hej !

Nu är Happy valparna 5 veckor och Gaia valparna 4 1/2 vecka, nya kort ligger inne på valparnas sida. Nu busas det för fullt i valplådan och ingen går säker för sylvassa tänder.

Såhär gör vi åt matte när vi ska ta kort!

Kram från oss!

4 veckors kort

start av bloggPosted by Maria Thu, October 29, 2009 18:34:05

Nu så ligger det kort inne på Happys valpar som fyller 4 veckor idag. Kunde inte låta bli att sätta in kort på Gaias valpar när det ändå var fota dags. Nu är det snart dags för er som väntar på valp att komma och titta ! Spännande.

Kram från oss

Next »